Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un imza saati belli oldu!
Teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayıran Galatasaray, Okan Buruk ile sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılılar 48 yaşındaki çalıştırıcı için, 24 Haziran Cuma günü saat 11.00'de basın toplantısı düzenleneceğini ve imzaların atılacağını açıkladı. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.06.2022 - 16:21
Teknik direktör Domenec Torrent ile yol ayrımına giden Galatasaray, yeni hoca olarak Okan Buruk'la resmen anlaşma sağladı.
Sarı-kırmızılı takım, deneyimli antrenör için 25 Haziran Cuma günü saat 11.00'de imza töreni düzenleyeceğini açıkladı.
Yapılan açıklamada, "Yeni Teknik Direktörümüz Okan Buruk'un imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in katılımıyla 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 11.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleştirilecektir." denildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Wilfried Singo ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Başarılı savunmacının, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar bahis soruşturması kapsamında gözaltına alınan genç futbolcu için kararını verdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Ocak ayında iddialı hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların ara transferde ilk takviyesini o bölgeye yapma kararı aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Victor Osimhen, attığı gollerle takımının galibiyetlerinde önemli rol oynuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)