GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ - Görüşmelerde sona gelindi! Vedat Muriqi adım adım G.Saray'a...
Galatasaray'da teknik direktörlük görevi için Okan Buruk seçildi. Bu gelişmenin ardından transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılarda gündem Vedat Muriqi... Sportif direktör Ergün'ün görüşmelerde son aşamaya geldiği öğrenildi. Rizespor'da birlikte görev yapan Buruk ve Muriqi sarı-kırmızılı takımda bir araya gelecek.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.06.2022 06:40
Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.
Fotomaç'ın haberine göre; Dursun Özbek'in yeni teknik direktör Okan Buruk'a ilk hediyesi Vedat Muriqi olacak gibi görünüyor.
Sarı-kırmızılı yönetim adına sportif direktör olması beklenilen Cenk Ergün bir süredir Muriqi ve kulübü Lazio ile görüşüyor.
Muriqi'in önceliği Fenerbahçe'ye dönmek olarak lanse edilse de Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçecek olması Kosovalı golcüyü heyecanlandırdı.
Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Muriqi ile Rizespor'da beraber çalışan Okan Buruk eski öğrencisini aradı.
"Galatasaray'da buluşuyoruz. Sakın bir yere imza atma" dedi.
Vedat Muriqi'in de "Çok memnun olurum" yanıtı verdiği öğrenildi.
Rize'de forma giyerken Muriqi'i önce Galatasaray istemişti.
O dönemde Muriqi defalarca Galatasaray'da oynamak istediğini açıkladı.
Ancak Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe ile anlaşması nedeniyle sarı-lacivertli takıma gitmişti.
Daha sonra da Lazio'ya transfer oldu. Şimdi Okan Buruk ve Vedat Muriqi'in yolları Galatasaray'da yeniden kesişecek.
GOMIS GİDİYOR
Uzun süredir Muriqi'i transfer etmek isteyen Galatasaray bu kez amacına ulaşmak için tüm şartları zorluyor.
Kosovalı golcünün gelmesi halinde Bafetimbi Gomis'le yolların ayrılması gündeme gelecek.
Olmazsa Mohamed'in kiralanması ihtimali de bulunuyor.
Yarım sezon Mallorca'da kiralık olarak forma giyen Vedat Muriqi La Liga'da 15 maça çıktı, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Mallorca satın alma opsiyon ol masına karşın şu ana kadar bu seçeneğini kullanmak için adım atmaması da trans ferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4'üncü haftasında evinde Alman temsilci Stuttgart'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Cimbom puanını 6'ya yükseltti. Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla yoluna doludizgin devam eden Aslan, gözünü bir yandan da ocak ayına çevirdi. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların, Devler Ligi zaferinin ardından ara transferdeki sürpriz bombası da ortaya çıktı. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 4. hafta maçlarıyla devam etti. Galatasaray, sahasında konuk ettiği Alman temsilcisi Stuttgart'ı 2-0 mağlup ederek Devler Ligi'nde 6 puana ulaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Stuttgart mücadelesini çarpıcı sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı RAMS Park'ta 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 12 ve 15. dakikalarda Aleksey Batrakov kaydederken temsilcimiz Devler Ligi'nde üst üste ikinci zaferini elde etti. -
Galatasaray'da son maçlarda gösterdiği performansla büyük takdir toplayan Aleksey Batrakov hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Stuttgart karşılaşmasına attığı 2 golle damga vuran Rus yıldızın, serbest kalma maddesiyle ilgili önemli bir karar alındı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)