GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ | Kerem Aktürkoğlu için İtalya devi devrede!
Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da seçim hazırlıkları devam ederken bu sezon bireysel performanslarıyla öne çıkan futbolcular için transfer teklifleri de gelmeye başladı. Süper Lig'de bir türlü istediği yükselişi yakalayamayan sarı-kırmızılılarda, sergilediği oyunla takdirleri toplayan Kerem Aktürkoğlu için İtalya devinin teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte transfer gelişmesinin detayları... (aspor.com.tr / Dış Haberler)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.06.2022 11:19
- Güncelleme Tarihi: 01.06.2022 11:24
Galatasaray'da seçim hazırlıkları devam ederken bir yandan da oyunculara teklifler gelmeye devam ediyor.
Sezona Fatih Terim yönetiminde başlayan sarı-kırmızılılar, kadroda gençleşme yapılanmasıyla transferlerini gerçekleştirmişti.
Süper Lig'de istediği performansı gösteremeyen Aslan'da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı.
Terim'in ayrılışından sonra Galatasaray yönetimi teknik direktör Domenec Torrent ile anlaşmıştı.
İspanyol çalıştırıcı ile Süper Lig'de bir türlü yükselişe geçemeyen Galatasaray'da teknik ekip ve yönetim tepkilerin hedef noktası haline geldi.
Avrupa Ligi'nde Fatih Terim yönetiminde namağlup gruplardan çıktıktan sonra Barcelona'ya elenerek Avrupa serüvenine son veren Galatasaray'da Domenec Torrent için tepkiler büyümeye başlamıştı.
Bu kötü gidişatın ardından yıllık olağan mali genel kurulda Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmeyip seçim kararı alınmıştı.
Sarı-kırmızılılar, 11 Haziran'da seçime giderken, biten sezonun ardından öne çıkan futbolculara Avrupa'nın birçok liginden teklifler gelmeye başladı.
Galatasaray Süper Lig'i 13. sırada bitirse de bireysel performanslarıyla bazı oyuncular Avrupa kulüplerinin radarına takıldı.
Son olarak bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla beğenileri toplayan Kerem Aktürkoğlu için İtalya devinden teklif geldi.
Calciomercato adlı sitede yer alan bilgiye göre Serie A ekibi Atalanta'nın, Kerem Aktürkoğlu'nu takımına kazandırmak istediği belirtildi.
Haberin içeriğinde bu sezon Serie A'da istediği performansı yakalayamayan ve ligi istediği yerde bitiremeyen İtalya ekibinde gelecek sezon için kadroya kaliteli ayakların kazandırılacağı bilgisi yer aldı.
İtalya basını verdiği haberde Galatasaray'ın oyuncu için 15 milyon Euro istediğini iddia etti.
Kerem Aktürkoğlu bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 51 maçta 13 gol atıp 12 asist yaparak takımına katkı sağladı.
23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Transfer döneminde görüştüğü yıldız isimlerden istediği sonucu alamayan ve listesindeki oyuncuları tek tek Avrupa'nın dev kulüplerine kaptıran Galatasaray'a müjdeli haber İtalya'dan geldi. Sarı-kırmızılılar sürpriz bir anlaşmaya imza atarak başarılı futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Monza'ya 2-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Hücum bölgsine bir takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray, gündemine milli yıldız Can Uzun'u almıştı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk'un Can'ı kullanacağı formül ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transferde bir 10 numara arayışı bulunan Galatasaray, Bruno Fernandes'in Manu ile sözleşme yenilemesinin ardından ibreyi Real Madrid'in Faslı yıldızı Brahim Diaz'a çevirdi. İşte detaylar... (GS spor haberi)