GALATASARAY HABERLERİ: Domenec Torrent kurtuluş reçetesini yazdı! Trabzonspor derbisi...
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar son 11 maçtan 1 galibiyet alabilirken, teknik direktör Domenec Torrent kurtuluş reçetesini yazdı. 59 yaşındaki çalıştırıcı, çareyi derbiyi kazanmakta buldu. İşte detaylar... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.01.2022 - 06:40
Galatasaray'da kötü günler sürüyor. Sezonun ikinci yarısında 3 lig maçına çıkan sarı-kırmızılılar sıfır çekerek taraftarını kahretti ve hayal kırıklığı yaşattı. Küme düşme hattıyla arasında sadece 4 puan kalan Cimbom, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına geçeli bir hafta olan Domenec Torrent, takımın öz güveninin kaybolduğunu itiraf etti. Fotomaç'ın haberine göre; İspanyol çalıştırıcı, yarın oynanacak Trabzonspor maçını takımın kendine gelmesi için en önemli fırsat olarak görüyor. 59 yaşındaki hoca, lidere karşı alınacak 3 puanla ekibinin üzerindeki ölü toprağı atacağına inanıyor.
UEFA AVRUPA LİGİ TAKTİĞİ
Kasımpaşa yenilgisi sonrası oyun formatının 4-2- 3-1 olacağını söyleyen Torrent, orta sahadaki eksiklerden dolayı Van Aanholt ve Alpaslan Öztürk'ü ön liberoda oynattığını ifade etti. Zorlu Trabzonspor karşılaşmasında ise bu bölgede Berkan ve Cicaldau'nun oynayacağı öğrenildi. İspanyol çalıştırıcının santrforda yer alan Halil Dervişoğlu'nun arkasında ise Morutan'ı görevlendirmesi bekleniyor. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı kompakt futbolu bordo-mavililer karşısında uygulaması beklenen Torrent'in, oyun planını kontratak üstüne kuracağı ve Kerem Aktürkoğlu ile Halil Dervişoğlu'na önemli görevler vereceği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını da sürdürüyor. Brezilya basınından gelen iddialara göre sarı-kırmızılılar, Güney Amerika ekibinin genç on numarası için teklifini sundu. İşte haberin detayları... | GS Spor haberleri -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Liverpool turu için açıkladığı 3 milyon Euro'luk prime Victor Osimhen'den esprili bir çıkış geldi. Dursun Özbek'in cevabı ise takımı motive etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray evinde RAMS Başakşehir'i ağırlıyor. Sarı-kırmızılılar, takipçisi Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada galip gelirse puan farkını 7'ye çıkaracak. İşte Okan Buruk'un RAMS Başakşehir maçı ilk 11'i... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig’de cumartesi günü oynanacak maçların VAR hakemleri belli oldu.