Galatasaray 1-3 Farul Constanta (MAÇ SONUCU-ÖZET) | Cimbom'dan tatsız prova! 9 dakikada 3 gol
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Galatasaray, Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Farul Constanta ile hazırlık maçında kozlarını paylaştı. Cimbom 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.09.2021 - 12:49
- Güncelleme Tarihi: 05.09.2021 - 12:57
Süper Lig'de 3 hafta sonucunda 7 puan toplayan Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada Farul Constanta ile karşılaştı. Mücadele 3-1 Rumen ekibinin üstünlüğüyle sona erdi.
Galatasaray'ın golü 30. dakikada Bradley de Nooijer (k.k) gelirken; Farul Constanta'nın golleri 84'te Jefte Betancor, 87'de Ely Fernandes ve 90+3'te G. Ganea'dan (p.) geldi.
MARCAO İLK 11'DE BAŞLADI!
Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao, mücadelede ilk 11 başladı. Brezilyalı stoper 8 maçlık cezaya çarptırılırken, sarı-kırmızılı yönetim de 150 bin Euro'luk para cezası vermişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Liverpool ile Şampiyonlar Ligi 2. maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Okan Buruk kafasındaki ilk 11'i belirledi. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'da taraftarlar, pazartesi akşamı geç saatlerde İngiliz ekibinin konakladığı otelin önünde hava fişek patlattı. İşte o görüntüler... -
UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabının 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray, İngiliz devi Liverpool'u ağırlayacak. Ada basınından Jack Lusby karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Liverpool'un şifresi Glasner!