Son dakika spor haberi: TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor Galatasaray'dan Gökay Güney'i kiraladı!
Galatasaray'da yeni sezon öncesi bir ayrılık daha yaşandı. Sarı kırmızılıların 22 yaşındaki stoperi Gökay Güney, kiralık olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un yolunu tuttu. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (GS haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.08.2021 13:59
- Güncelleme Tarihi: 03.08.2021 14:03
TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, Galatasaray'ın futbolcusu stoper Gökay Güney'i 1 yıl daha kiraladı.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 22 yaşındaki Gökay Güney ile kiralık olarak 1 yıllık anlaşıldığı duyuruldu.
Galatasaray takımının alt yapısında yetişen Gökay, geçen sezon da kiralık olarak bordo-beyazlı formayı giymişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Ilaix Moriba için yaptığı teklif Celta Vigo tarafından yetersiz bulunarak reddedildi. İspanyol ekibi, Gineli orta saha için istediği bonservis bedelini sarı-kırmızılılara iletti. İşte detaylar... -
Galatasaray Kulübü, eski futbolcusu ve teknik direktörü Coşkun Özarı'yı vefatının 15. yıl dönümünde andı. -
Udinese'de yeniden çıkış yakalayan Nicolo Zaniolo, maaş anlaşmazlığı nedeniyle ayrılık ihtimaliyle gündemden düşmüyor. Milan, Juventus, Como ve Lazio'nun radarındaki yıldız oyuncu için İtalyan kulübünün istediği bonservis bedeli belli oldu. Galatasaray ise bu satıştan %50 pay alacak. İşte detaylar... -
TFF Kulüp Lisans Kurulu, 22 Haziran 2026 tarihli toplantısında 2026-2027 Sezonu Süper Lig takım harcama limitlerini belirledi.