Son dakika transfer haberi: Galatasaray Patrick Van Aanholt'u açıkladı!
Galatasaray, Hollandalı milli futbolcu Patrick Van Aanholt'u kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, 30 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.07.2021 19:03
- Güncelleme Tarihi: 28.07.2021 19:22
Sarı kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda, 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 yıllık anlaşma yapılmıştır" denildi.
PATRICK VAN AANHOLT KİMDİR?
1990 Hollanda doğumlu olan Patrick van Aanholt, futbolculuk kariyerine PSV Eindhoven'ın altyapısında başladı. 2007 yılında yüksek potansiyel görülerek PSV altyapısından Chelsea altyapısına transfer edilen Hollandalı oyuncu, bu adımın ardından kariyerinin büyük bir bölümünü İngiltere'de geçirdi.
2007 yılından 2012 ocak ayı dönemine kadar Chelsea, Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Wigan formalarını kiralık olarak giydi. 2012 yılının ara transfer döneminde ülkesinin takımlarından Vitesse'ye kiralık olarak transfer oldu. Bir buçuk sene süren Vitesse serüveninin ardından Sunderland'e kalıcı transfer gerçekleştirdi. Burada geçirdiği başarılı 3,5 sezonun ardından Crystal Palace 10,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Van Aanholt'u renklerine kattı. Hollandalı sol bek oyuncusu, sözleşmesinin sonuna kadar burada kaldı ve son olarak Galatasaray'a katıldı.
İngiltere Premier Ligi'nde 213 maç oynayan Patrick van Aanholt, 21 gol ve 15 asistlik performans ortaya koydu. Hollanda Eredivisie'de de 67 maçta 5 gol ve 7 asistle boy gösterdi.
19 Kasım 2013'te ilk defan Hollanda A Milli Takımı ile tanışan oyuncu, A milli formayı 19 kez sırtına geçirdi.
İşte Galatasaray'ın Van Aanholt'u açıkladığı paylaşım:
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi.