Son dakika spor haberi: Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan flaş Rachid Ghezzal açıklaması! "Bu parayı veremeyiz"
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı kırmızılı kulübün transfer gündeminde olan Rachid Ghezzal hakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Elmas, "Açık ve net söylemek gerekiyor. Ghezzal'ı çok istedik, hocamız da istedi. Bu kontrat Ghezzal'ın son kontratı. Bonuslarla birlikte senelik maliyeti 3 milyon 800 bin Euro. Galatasaray'ın geleceği adına bu parayı veremeyiz" dedi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.07.2021 15:47
- Güncelleme Tarihi: 28.07.2021 16:07
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Konuşmasında sarı kırmızılı kulübün transfer gündeminde de olan Rachid Ghezzal'a da değindi. Elmas, "Açık ve net söylemek gerekiyor. Ghezzal'ı çok istedik, hocamız da istedi. Bu kontrat Ghezzal'ın son kontratı. Bonuslarla birlikte senelik maliyeti 3 milyon 800 bin Euro. Galatasaray'ın geleceği adına bu parayı veremeyiz" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı.