Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan ayrılan Okan Kocuk resmi açıklama gelmeden Giresunspor antrenmanına çıktı!
Galatasaray ile yollarını ayıran kaleci Okan Kocuk, Giresunspor ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki file beklçisi, henüz resmi bir açıklama olmadan Karadeniz ekibiyle antrenmanlara başladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (GS haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.07.2021 12:36
Bir süredir Galatasaray'la yollarını ayıracağı konuşulan Okan Kocuk, Giresunspor'la idmanlara çıkıyor. Süper Lig'in yeni ekiplerinden GZT Giresunspor'un, sosyal medya hesabından yaptığı antrenman paylaşımlarında Galatasaraylı file bekçisi Okan Kocuk'un da yer alması dikkat çekti.
Henüz iki kulüpten de resmi bir transfer açıklaması gelmedi. Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte, "Galatasaray'dan Okan Kocuk ile anlaştık ve birkaç gün içinde imzaları atacağız" ifadelerini kullanmıştı.
Galatasaray'a 2019'un yaz transfer döneminde gelen 25 yaşındaki file bekçisi, sarı-kırmızılıların kalesini toplamda 24 karşılaşmada korudu. Kocuk, 5 maçı gol yemeden tamamlarken ağlarında ise 35 gol gördü.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi.