Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan orta saha bombası! Eski gözdesi...
Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2.sırada tamamlayan Galatasaray'da hedef yeni sezon transferleri. Sarı kırmızılılarda, yönetim ve teknik adam belirsizliği yaşansa da transferde hummalı çalışma devam ediyor. Bu doğrultuda Aslan, eski gözdesini gündemine aldı. İşte Cimbom'un girişimlere başlayacağı o isim ve diğer detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.05.2021 - 18:03
Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile büyük oranda anlaşan sarı kırmızılılar, hedefine yıldız bir oyuncuyu aldı.
Galatasaray'da yönetim ve teknik direktör belirsizliğine rağmen transfer çalışmaları sürüyor.
Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile ön anlaşma sağlayan Aslan'da, bu sefer ki hedef 10 numara transferi.
Alpaslan ile Aytaç Kara'nın Haziran başında resmen açıklanması bekleniyor.
Abdürrahim Albayrak tarafından yürütülen transfer harekatında, yıldız bir isim menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Galatasaray'ın, geçmiş dönemde de ilgilendiği ancak kadrosuna katamadığı yıldız oyuncuyu bu dönemde transfer etmek istiyor.
EVER BANEGA GALATASARAY'A ÖNERİLDİ!
Galatasaray, eski gözdesi Ever Banega'yı yeniden gündemine aldı.
2020-2021 sezonu başında Sevilla'dan Arabistan takımlarından Al-Shabab Riyad'a transfer olan Arjantinli yıldızın, sarı kırmızılılara önerildiği öğrenildi.
Al-Shabab'ta mutsuz olan 32 yaşındaki oyuncunun, Avrupa'ya dönmek istediği ve Galatasaray'ın kendisi için iyi bir seçim olduğu kaydedildi.
Al-Shabab ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Banega'nın, kiralık olarak kadroya katılabileceği belirtildi.
Ever Banega, bu sezon 24 maçta forma giydi, 7 gol ve 8 asist kaydetti.
Yıldız orta saha, kariyerinde Inter, Valencia, Boca Juniors, Atletico Madrid ve Club Atlético Newell's Old Boys takımlarında da forma giydi.
Güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro olan Banega, 2018-2019 sezonu başında Galatasaray'ın gündemine gelmiş, sarı kırmızılıların ciddi girişimlerine rağmen Sevilla oyuncuyu bırakmamıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da orta saha için bir süredir gündemde olan Napoli'nin yıldızı için anlaşma zemini aranıyor. Sarı kırmızılılar, Osimhen transferinde olduğu gibi bu transferde de mutlu sona ulaşmak istiyor. Oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. (GS spor haberi) -
Galatasaray, eski yıldız futbolcuları ve Victor Osimhen’den faydalanarak Afrika’da futbol akademisi kurmak için hareke geçiyor. Böylece yıldız adayları parlamadan önce keşfedilip hemen Türkiye’ye getirilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı 1-0 kaybeden Liverpool'da Arne Slot'un uykuları kaçtı. Slot, hafta sonu Manchester United ile oynayacakları maç öncesi yine Galatasaray'dan bahsetti. İşte detaylar... -
Galatasaray'da beklediği süreyi bulamadığı için sırasıyla Aston Villa, Atalanta, Fiorentina ve son olarak Udinese'ye kiralık gönderilen Zaniolo'dan Okan Buruk'u kızdıracak açıklamalar geldi. İşte İtalyan oyuncunun sözleri...