Galatasaray'da Marcao sevinci! Yeni sözleşme...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da özellikle Beşiktaş derbisinde göstermiş olduğu performansla maça damga vuran isimlerin başında gelen Marcao'nun sözleşmesinin uzatıldığı öğrenildi. İşte detaylar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.05.2021 00:59
- Güncelleme Tarihi: 10.05.2021 01:22
Beşiktaş derbisinde Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Marcao Teixeira sahanın yıldızlarındandı. Bu sezon Fatih Terim'in Muslera ile birlikte yedek bırakmadığı iki oyuncudan biri olan başarılı futbolcu, 40 maçta sergilediği performansın ödülünü aldı.
Yeniden aday olmayacağını açıklayan Mustafa Cengiz son icraatı olarak Brezilyalı stoperle yeni anlaşma yaptı ve gelecek sezon bitecek sözleşmesinin 2024'e kadar 2 yıl daha uzatıldığı öğrenildi.
800 bin Euro ile sarı-kırmızılı takımın en az kazanan isimlerinden olan Marcao'nun garanti ücretine yüzde 50 zam yapıldı. Yeni sezonda 1.2 milyon euro kazanacak 24 yaşındaki solak stopere ayrıca performans bonusları da ödenecek
Cengiz bu hamleyle yeni gelecek yönetimi de rahatlattı. Yaz transfer döneminde Marcao'ya önemli teklifler bekleyen Galatasaray cephesinin, 2024'e kadar uzatılan sözleşme sayesinde eli güçlenmiş oldu. (Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Uğurcan Çakır maçı sonrası açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı RAMS Park'ta 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 12 ve 15. dakikalarda Aleksey Batrakov kaydederken temsilcimiz Devler Ligi'nde üst üste ikinci zaferini elde etti. -
Stuttgart galibiyetinin ardından konuşan Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın hedefinin geçen sezonki başarının üzerine çıkmak olduğunu söyledi. Milli futbolcu, üst üste ikinci galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Ismail Jakobs maçı sonrası açıklamalarda bulundu.