Son dakika spor haberi: Galatasaray kötü seriyi sonlandırdı!
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılar, zirve yarışında maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puan farkını eşitledi. Aslan, lider Beşiktaş ile 6 puanlık farkı da korudu. CimBom, Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle iç sahada 4 maçtır kazanamama serisini de değiştirmiş oldu. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (Gs spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.04.2021 10:29
Sahasında Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, iç sahadaki 4 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı.
Ligde son iç saha galibiyetini 27. haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasında Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, Çaykur Rizespor'a yenildi.
Galatasaray, İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 geçerek Türk Telekom Stadı'ndaki galibiyet hasretini dindirdi. Sarı-kırmızılı ekip, sahasında 4 maç sonra kalesini de gole kapattı.
DİĞER HABERLER
-
TFF'de yapılan yönetim kurulu toplantısında, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişmedi. Dev derbi 26 Ekim Pazartesi günü 21.30'da oynanacak. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı.