Galatasaray'da yedek stoper kalmadı! Covid-19 vakaları...
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor engelini 1-0'lık sonuçla geçti. Sarı-kırmızılılarda stoper ikilisinde Donk-Marcao görev alırken, Luyindama ve Ozornwafor'un Covid-19 testlerinin pozitif çıkması sebebiyle kenarda yedek stoper kalmadı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.04.2021 - 01:51
Galatasaray'da corona virüsü testleri pozitif çıktığı öğrenilen Fatih Öztürk, Luyindama ve Ozornwafor izolasyonda oldukları için dün akşam kadroda yoktular. Savunmada Ryan Donk-Marcao ikilisi ile Konyaspor'un karşısına çıkan Galatasaray'da maç kadrosunda yedek stoper olmaması dikkat çekti. Herhangi bir sorun olması halinde Taylan Antalyalı tercih edilecekti ama ihtiyaç olmadı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Mauro Icardi, sarı kırmızılılardaki pozisyonundan ve sözleşmesiyle ilgili adım atılmamasından rahatsız. Sarı-Kırmızılı Yönetim ise Arjantinli oyuncuya sezon bitmeden teklif yapılmayacağını belirtiyor. İşte krizin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde galip geldikleri Real Madrid maçının ardından açıklamalarda bulundu. Guardiola, Devler Ligi'nde Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya değindi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ara transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Galatasaray, listesine Liverpool'un dünyaca ünlü Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ı almıştı. Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcuya yapacağı teklif ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Ocak transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sezon başında kiralık olarak gönderilen oyunculardan da kasasını doldurmayı planlıyor. Frankowski, Cuesta, Nelsson ve Zaniolo'dan beklenen gelir ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi)