Galatasaray'ın elini kolunu bağladı! İşte Maicon'un gizli planı
Galatasaray, Al Nasr’dan Brezilyalı stoper için 3 milyon Euro talep etti. Ancak Maicon yeni yabancı kuralı ve FFP kıskacındaki sarı-kırmızılıların durumundan faydalanıp, serbest kalmak ve imza parası almak istiyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.07.2020 - 06:40
Değişen yabancı kuralının yanı sıra Finansal Fair Play kuralları Galatasaray yönetimini zora soktu. Yeni sezon öncesi kadrosundaki yabancılardan kurtulmak zorunda olan Aslan'da Maicon krizi patladı. Sabah'ın haberine göre Suudi Arabistan kulübü Al Nasr, geçen sezon kiraladığı Brezilyalı stoperin bonservisini istediği Galatasaray'dan "3 milyon Euro" cevabını aldı. Ancak Al Nasr henüz geri dönüş yapmadı. 31 yaşındaki futbolcu ise son gelişmeleri lehine kullanmak için harekete geçti.
İMZA PARASININ PEŞİNDE
Galatasaray'ın kontenjan sorunu yaşadığının farkında olan Maicon, bonservisini bedavaya alarak Al Nasr'dan imza parası istemeyi planlıyor. G.Saray ise 3 milyon Euro'dan vazgeçmek niyetinde değil. Ancak Maicon, Al Nasr'a satılmazsa, maaş bütçesine 2.2 milyon Euro maliyet eklenecek ve kontenjan sayısı +1 artacak. Bu da G.Saray'ın elini hayli zayıflatıyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Wilfried Singo transferi için Monaco'yla anlaşma sağladı. Fildişi Sahilli oyuncu için sarı-kırmızılıların maliyeti belli oldu. İşte ayrıntılar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray taraftarının sevgilisi Mauro Icardi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Takımda yaşanan sakatlıkların ardından yıldız golcüyü transfer listesine yazan Serie A devi, oyuncu hakkında kararını verdi. İşte detaylar... | GS spor haberleri -
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Galatasaray'da son günlerde gündemi meşgul eden Barış Alper Yılmaz konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekibi NEOM'a transfer olmak isteyen 25 yaşındaki futbolcu, dün yapılan antrenmanda yeniden takımla birlikte çalışmalara katıldı. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Spartak Moskova ve sarı-kırmızılıların her konuda anlaşmaya vardığı Carlos Cuesta transferi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (GS Spor haberleri)