Emin 'Bayram' etti! "Benim de hayalimdi"
Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda 53. dakikada Mario Lemina sakatlandı. Gabonlu futbolcunun yerine 17 yaşındaki Emin Bayram dahil olurken, genç futbolcu maç sonrasında teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür etti ve "Yıllardır Galatasaray altyapısındayım. Her oyuncu gibi benim de hayalimdi oynamak. Bundan sonra devamı gelecek inşallah" ifadelerini kullandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.06.2020 00:23
Galatasaray'da 'Yeni Ozan Kabak' olarak nitelendirilen genç savunmacı Emin Bayram, Medipol Başakşehir maçında sergilediği başarılı performansla dikkat çekti.
Lemina'nın sakatlığı sonrası 53. dakikada oyuna giren 17 yaşındaki stoper, sahada kaldığı yaklaşık 40 dakika boyunca sağlam görüntüsüyle sarı-kırmızılı camiaya gelecek adına umut verdi.
Emin Bayram maç sonu yaptığı açıklamada, teknik direktör Fatih Terim'e kendisine güvendiği için teşekkür ederken şu ifadelere yer verdi:
"BUNDAN SONRA DEVAMI GELECEK"
İlk oyuna girdiğimde heyecanlıydım ama sonrasında tempoya ayak uydurmaya çalıştım. Yıllardır Galatasaray altyapısındayım. Her oyuncu gibi benim de hayalimdi oynamak. Fatih Terim'e bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Bundan sonra devamı gelecek inşallah.
"VAN DIJK, RAMOS VE OZAN KABAK'I ÖRNEK ALIYORUM"
Kendi mevkisinde görev yapan beğendiği futbolcuların sorulması üzerine ise sarı-kırmızılı futbolcu, "Van Dijk ve Ramos'u seyrediyorum. Yakın zamanda buradan giden Ozan ağabey ile kendimi benzeştirmeye çalışıyorum. Bu saydığım isimler Avrupa'da benim pozisyonumda oynayan en iyi isimler" diye konuştu.
TERİM'DEN EMİN BAYRAM AÇIKLAMASI!
Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim de Emin Bayram'ın performansını överek, "Emin Bayram'a da çok sevindim. Doğru zamanda bir genci koymak önemli, geçen hafta oynatmadım. Olağanüstü oynadı. Hava topunda en iyi takımlardan birine 6 topun 4'ünü kazandı. Kazanamadık ama Emin için mutluyum. Kazanıp 5 puanla ilgili şeyler söylemek isterdim" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Rafael Leao'dan gelen sakatlık haberi moralleri bozdu. Kasık adalesinde zorlanma yaşayan Portekizli yıldız, Lille maçı ve Fenerbahçe derbisine yetişebilecek mi? İşte tüm detaylar... -
Gençlerbirliği karşısında kazanmasına rağmen ortaya koyduğu futbolla eleştirilen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımına sert uyarılarda bulundu. Lille maçı öncesi sarı-kırmızılılarda yaşanan gelişmeler ve Buruk'un soyunma odasındaki sözleri gündem oldu. İşte tüm detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray, Fransa'da yaşanan olaylar nedeniyle harekete geçti. Şehirde çıkan çatışma, yağma ve yangınlar sonrası sarı-kırmızılı yönetimin, takım kafilesi ve taraftarların güvenliği için UEFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmelerin detayları... -
2027 yılında başkanlık seçimine hazırlanan Boca Juniors'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Arjantin ekibinin, Galatasaray forması giyen yıldız futbolcuyu seçim vaadi olarak gündemine aldığı öne sürüldü. İşte sarı-kırmızılılara yıldız futbolcu için yapılacak teklif...