Galatasaraylı eski futbolcu Talat Özkarslı hayatını kaybetti
Galatasaray'ın efsane futbolcusu, Gaziantepspor ve Göztepe gibi takımlarda forma giymiş Talat Özkarslı 82 yaşında hayatını kaybetti. Sarı-kırmızılı kulüp, Özkarslı için taziye mesajı yayınladı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.06.2020 13:05
Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alan, Göztepe, Galatasaray ve Gaziantepspor gibi takımlarda yıllarca forma giyen 82 yaşındaki Talat Özkarslı, bir süredir tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.
Talat Özkarslı, futbol hayatına Gaziantep Şehreküstüspor'da başladıktan sonra sırasıyla Göztepe, Galatasaray ve Gaziantepspor formaları giydi. Oynadığı takımlarda 'Koçero' lakabıyla bilenen Talat Özkarslı, 1961 yılında transfer olduğu Galatasaray'da yıllarca orta saha mevkisinde görev yaparak, 4 Süper Lig ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayıp, unutulmazlar arasına girdi.
Milli takım formasını da ikisi kaptanlık olmak üzere 26 kez terleten Özkarslı'nın, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların yayınladığı taziye mesajında şu ifadeler kullanıldı:
"Galatasaray formasıyla şampiyonluklar yaşayan efsane isimlerimizden Talat Özkarslı'nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Talat Özkarslı'ya Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yıldız forveti Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Nijeryalı oyuncu için Manchester United'ın ardından sürpriz bir takımın daha devreye girdiği ve sarı kırmızılılara resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadrosuna bir stoper takviyesi yapmayı hedefliyor. Sarı-Kırmızılılar, dünkü hazırlık maçı öncesinde Rennes ile Boudlal'ın transferi için görüştüğü öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kolombiyalı savunma oyuncusu Jhon Lucumi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 28 yaşındaki stoperin gitmek istediği takımı belirlediği ve menajerine bizzat yetki verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...