Evde idman yetmez!
G.Saray'ın İtalyan kondisyoneri Alberto Bartali ülkesinde, Sportivo Radio'ya konuşurken çarpıcı açıklamalar yaptı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.04.2020 - 06:40
G.Saray'ın İtalyan kondisyoneri Alberto Bartali ülkesinde, Sportivo Radio'ya konuşurken çarpıcı açıklamalar yaptı. Bartali, eve kapanan oyuncuları zor bir dönemin beklediğine işaret ederek, "Hasarı sınırlamaya çalışıyoruz. Oyunculara aletler götürmemize rağmen evde antrenman tek başına yeterli değil" dedi.
SAKATLIKLAR ÇOK OLACAK
Bartali ekstra oynanacak sezon için bir aylık çalışmanın yeterli olmayacağını da ifade etti. İtalyan kondisyoner şöyle devam etti: Bir aylık hazırlık süreci yeterli olmayacaktır. Daha fazla tendon sakatlığı olacak.
DİĞER HABERLER
-
Adı transferde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Mohamed Salah ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Mısırlı yıldızın menajerinden ezeli rakipleri üzen haber geldi. İşte tüm detaylar... -
Transferde hareketli günlerden geçen Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılıların ilk transferi belli olurken, resmi imzanın atılacağı tarih de ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika haberi: Galatasaray eski yöneticisi Erden Timur, tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklamasına göre Timur’un dosyası, “Terörizmin Finansmanı ve Aklama” bürosuna sevk edildiği belirtildi. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Bayern Münih'in yıldız futbolcusu için devreye girmişti. Ancak ezeli rakiplere o isimden kötü haber geldi. İşte detaylar... (FB GS spor haberi)