Işıl Alben'den eski Fenerbahçeli yıldıza olay gönderme!
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Işıl Alben, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen basketbolcu Cappie Pondexter'a göndermede bulundu. Alben, ABD'li oyuncunun sarı-lacivertli formayı giydiği dönemde yaptığı "Galatasaray yok! Biz hep daha büyük olacağız" açıklamasına "Galatasaray var canım.' 6 yıl önceyi hatırlayın" diyerek 2014 yılında iki takım arasında oynanan ve sarı-kırmızılı takımın kazandığı Euroleagune finaline atıfta bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.04.2020 21:21
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Işıl Alben, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Cappy Pondexter'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
Pondexter'ın FB TV'de geçtiğimiz yıllardaki röportajda söylediği "Galatasaray yok. Bu değişmez bir gerçek. Biz hep daha büyük olacağız" sözlerinin yer aldığı videoyu alıntılayan Işıl, "Geç cevap verdiğim için üzgünüm fakat 'Galatasaray var canım.' 6 yıl önceyi hatırlayın" şeklinde paylaşım yaptı.
Galatasaray, 6 yıl önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yi finalde yenerek Euroleague'i müzesine götürmüş tarihte bir ilki başarmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında TÜMOSAN Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk, Abdülkerim Bardakçı'nın yokluğunda savunma hattını belirledi. İşte Galatasaray'ın Konyaspor maçı muhtemel 11'i... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Osimhen ve eşi Stefanie'nin Liora Audrey adını verdikleri kız çocukları dünyaya gelirken, sarı-kırmızılı kulüp çifti tebrik etti. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Sarı-kırmızılıların maç kafilesi belli oldu. İşte detaylar... -
Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin sarı-kırmızılı ekibin yıldızını çok istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)