Galatasaray'da derbilerin kayıp adamı Younes Belhanda
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Kadıköy derbisinden sonra Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de şans verdiği Younes Belhanda, sarı-kırmızılı takımda çıktığı derbilerde takımına skor olarak katkı sağlayamadı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2020 - 08:55
- Güncelleme Tarihi: 17.03.2020 - 09:29
Kadıköy derbisinde sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıkan Younes Belhanda, 84 dakika sahada kalmış ve oyundan çıkarken Deniz Türüç'le girdiği tartışma sonrası kırmızı kart görmüştü.
Sürpriz bir şekilde Beşiktaş derbisine de ilk 11'de başlayan Younes Belhanda, ilk yarıda gösterdiği etkisiz performans sonrası devre arasında yerini Ömer Bayram'a bırakmıştı.
Faslı futbolcu, Fatih Terim'in verdiği şansları değerlendiremedi ve hayal kırıklığına uğrattı. Sabah'ın haberine göre; sarı-kırmızılıların 10 numarası, 3 senelik Galatasaray kariyerinde derbilerde 'sıfır' çekti.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı ligde oynanan 12 derbinin 11'inde sahada olan tecrübeli futbolcu, hepsine ilk 11'de başladığı bu maçlarda ne gol atabildi ne asist yapabildi.
30 yaşındaki futbolcu ayrıca gördüğü 2 kırmızı kartla da takımı zor durumda bıraktı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak Bodo/Glimt'in sol beki Fredrik Bjorkan, kritik mücadele öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Norveç basınında gündem olan o sözler... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Norveç ekibi Bodo/Glimt ile yarın evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. -
Trabzonspor, ilk gününden itibaren yakından takip ettiği 'Mattia Ahmet Minguzzi davası' ile ilgili resmi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımda bulundu. Ahmet Minguzzi'nin davasında açıklanan kararın ardından yapılan paylaşımda 'Kuzey unutmaz Ahmet... Unutmaz!' ifadeleri yer aldı. Fırtına'nın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar... -
Galatasaray MCT Technic Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü hafta maçında Almanya'nın Wirzburg Baskets ekibini mağlup etti.