PFDK'dan Hasan Şaş'a 2 maç ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'a Alanyaspor maçındaki hakareti nedeniyle 2 maç ceza verdi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2020 14:14
- Güncelleme Tarihi: 16.02.2020 15:00
PFDK, Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'a Alanyaspor maçındaki hakareti nedeniyle 2 maç ceza verdi.
Hasan Şaş, bugün oynanacak olan Yeni Malatyapsor ve haftaya oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde yedek kulübesinde olamayacak.
TFF'den yapılan açıklama şöyle;
"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 16.02.2020 tarih, 50 sayılı ve sevk olunan kişinin olağanüstü toplantı talebi doğrultusunda yapılan toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.
Galatasaray antrenörü Hasan Gökhan Şaş'ın 12.02.2020 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında rakip takım teknik sorumlusuna yönelik hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Kanat, 10 numara ve santrfor bölgelerine transfer yapması beklenen sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir stoper gelişmesi geldi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Juventus'un futbolcusu Bremer için teklifini güncelledi. İşte detaylar... -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların, stoper takviyesi için flaş bir hamle yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Galatasaray transfer ettiği futbolcu ile rotasyonunu genişletmeyi amaçlıyor. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray'ın orta saha transferi için görüşme gerçekleştirdiği Manchester City'nin yıldızı Phil Foden için yeni bir gelişme var. Sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği İngiliz futbolcunun transferindeki son durumu İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da transfer döneminin en dikkat çeken ayrılık gelişmelerinden biri yaşanabilir. Avrupa'dan talipleri olan yıldız isim için menajeriyle görüşmelerin başladığı ve sarı-kırmızılı yönetimin, oyuncu için bonservis beklentisini sunduğu ortaya çıktı.