Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim Arda Turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2020 23:07
- Güncelleme Tarihi: 24.01.2020 00:15
Fatih Terim'in açıklamaları şöyle;
Arda Turan konusuna da değinen Terim, "Denizlispor maçından sonra Arda Turan hakkında fikirlerimi söyledim. Bu konu sadece teknik bir konu değil. Camiamızın, taraftarlarımızın, eski ve yeni bütün yönetimlerimizin bunu değerlendirmesi gerekir dedim.
Geçen gün davet edildim ve Türk Telekom'a geldim. Başkan, Abdurrahim ve Yusuf Bey vardı. Ben daha evvel ne söylediysem aynı şeyleri tekrar ettim. Galatasaray'ın ocağından yetişmiş bir değere sahip çıkmak, ona kapı açmak gerektiğini söyledim.
Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır. Ben yönetimle arasında sorun var, dedirtmemek için çok çaba harcıyorum. Zaman zaman da hayal kırıklığına uğruyorum. Galatasaray'ı yöneten iradeye saygı duydum. Çelişki çıkmasının da önüne geçtim.'' dedi.
DİĞER HABERLER
-
Transferde bir süredir sessizliğini koruyan Galatasaray, ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Lesley Ugochukwu'nun ardından yapacağı hamleler büyük merak konusu olan sarı kırmızılı ekibin, şu ana kadar ismi hiç duyulmamış bir futbolcunun peşinde olduğu ortaya çıktı. Bu doğrultuda Cimbom'un, İngiliz devi Manchester City'nin jokeri için devreye girdiği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin ayrıntıları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi. Bu doğrultuda Manchester City forması giyen Tijjani Reijnders'i gündemine alan sarı kırmızılılarda, Hollandalı yıldızın sözleşme şartları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen; Galatasaray'ın, Rennes ile oynadığı ve 3-3 berabere kaldığı hazırlık maçı sonrası flaş değerlendirmelerde bulundu. Birçok konu hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Tüzemen, sarı kırmızılıların yıldız oyuncusuna sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Ve Rafael Leao transferinde düğüm çözülüyor... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Portekizli yıldız, geleceğine dair kararını verdi. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer tercihini yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)