Chelsea 1-2 Liverpool | MAÇ SONUCU
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Liverpool, Chelsea'yi 2-1 mağlup etti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.09.2019 - 21:26
Ligin 6. haftasının kapanış maçında Chelsea, sezona 5'te 5 yaparak başlayan Liverpool'u ağırladı. Alexander-Arnold'ın 14 ve Firmino'nun 30. dakikadaki golleriyle maçı 2-1 kazanan Liverpool, galibiyet serisini 6 karşılaşmaya çıkardı. Chelsea'nin golünü, 71. dakikada Kante kaydetti.
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki rakiplerinden Wolverhampton, Crystal Palace deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Dendoncker'ın 46. dakikada kendi kalesine attığı golle geriye düşen Wolverhampton, Jota'nın 90+5'inci dakikada kaydettiği golle bir puanı kurtardı.
West Ham United, konuk ettiği Manchester United'ı Yarmolenko'nun 44 ve Cresswell'in 84. dakikadaki golleriyle 2-0 mağlup etti. United'ın forvet oyuncusu Rashford, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle 61. dakikada sahayı terk etti.
Arsenal da seyircisi önünde oynadığı Aston Villa maçını, 1-0 geride girdiği 41. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 kazandı. Londra ekibinin golleri, 59. dakikada Pepe (penaltıdan), 81. dakikada Chambers ve 84. dakikada Aubameyang'dan geldi.
Puanını 18'e çıkaran Liverpool, Manchester City'nin 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. 11 puana ulaşan Arsenal 4. sıraya yükselirken, 8'er puanlı takımlardan Manchester United 8, Chelsea 11. sırada yer aldı.
Henüz galibiyeti bulunmayan Wolverhampton ise 4 puanla 19. sıradaki yerini korudu.
DİĞER HABERLER
-
UEFA, Union Saint-Gilloise maçında sportmenlik dışı davranış nedeniyle Galatasaray A Takım İdari Direktörü Uğur Yıldız'a 1 maç men cezası verdi. Ayrıca UEFA'dan sarı-kırmızılılara para cezası geldi. -
Galatasaray'daki geleceği belirsiz hale gelen Mauro Icardi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak sarı-kırmızılı camiadan Arjantinli yıldızın sözleşmesi hakkında radikal karar geldi. İşte detaylar... -
Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak sürpriz bir gelişme yaşandı. Cimbom'un Kocaelispor'dan Habib Keita ile yakından ilgilendiği aktarıldı. İşte haberin detayları... -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların son olarak Göztepe'den o futbolcuyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların oyuncunun transferi için Ahmed Kutucu'yu gözden çıkardığı da öğrenildi. İşte detaylar...