Galatasaray'dan atama kararına tepki
Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Lisesi'ne atanan müdürün, başka bir takım taraftarı olduğu gerekçesiyle görevden alınmasını talep etti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.09.2019 17:25
- Güncelleme Tarihi: 07.09.2019 17:27
Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklama ile Galatasaray Lisesi'ne müdür olarak atanan Prof. Dr. Vahdettin Engin'in başka bir takım taraftarı olduğu gerekçesiyle tepki gösterdi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle;
"Kurucumuz olmasından onur ve gurur duyduğumuz, bununla her zaman iftihar ettiğimiz Galatasaray Lisemize rakip takım taraftarı bir kişinin müdür olarak atanması camiamızı derinden yaralamıştır. Başka renklere gönül vermiş bir kişinin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun sembolik de olsa doğal üyesi olması kabul edilemez. Geleneklerimize aykırı olan bu atamanın camiamızın beklentilerine uygun bir şekilde düzeltilmesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
1956 yılında Kocaeli'de doğan Prof. Dr. Vahdettin Engin'in Fenerbahçeli olduğu ifade ediliyor. 1977'de Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Engin, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakülltesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Vahdettin Engin, 1995 yılında doçent 2002'de profesör unvanını aldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın sahasında konuk edeceği İspanyol devi Barcelona'da teknik direktör Hansi Flick, deyim yerindeyse teyakkuza geçti. PSG ve El Classico maçlarının yaklaşıyor olmasına rağmen Alman çalıştırıcının önceliği İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek. İşte Flick'in takıma soyunma odasına yaptığı o uyarı... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği maç sonrası İlkay Gündoğan'dan flaş bir tepki gelmişti. Tecrübeli orta saha, karşılaşmanın ardından stadyumdan ayrılırken basın mensuplarının yönelttiği "Barcelona maçına hazır mısın?" sorusuna, "Oynamıyorum ki, niye hazır olayım?" yanıtını vermişti. İlkay Gündoğan'ın bu sözlerine teknik direktör Okan Buruk'tan cevap geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın deneyimli isimlerinden İlkay Gündoğan, hakkındaki transfer söylentileri hakkında İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. 34 yaşındaki oyuncu, "Bu söylentiler doğru değil. Kış transfer döneminden sonra da burada olmak ve Galatasaray ile bir şampiyonluk daha kazanmak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.