Şener Özbayraklı, Galatasaray'da
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayrak Galatasaray ile anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki oyuncu bugün sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalayacak.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.06.2019 00:17
- Güncelleme Tarihi: 08.06.2019 01:41
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı'yı kadrosuna kattı. Gelecek sezon üç kulvarda yarışacak olan ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Sarı Kırmızılı ekip, 29 yaşındaki sağ bek ile uzun süredir ilgileniyordu. TRT SPOR'da yer alan habere göre Galatasaray, bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Şener Özbayraklı'ya resmi imzayı attıracak.
Devre arasında Tolgay Arslan transferinde Beşiktaş'a takası gündeme gelen ancak tarafların anlaşamaması üzerine takımda kalan Şener Özbayraklı, geçtiğimiz sezon istediği kadar forma şansı bulamamıştı.
2015'in Temmuz ayında Fenerbahçe'ye transfer olan Şener, Sarı Lacivertli formayı 111 kez giyerken, 5 gol, 13 asist kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Rus gazeteci Ilya Egorov, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Aleksey Batrakov ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Egorov; genç oyuncunun, sarı-kırmızılılarda 10 numaralı formayı giyme durumu hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Amed SK'yı konuk etti. RAMS Park'ta oynanan mücadele öncesi zeminin son hali gündem oldu. (GS spor haberi) -
Galatasaray, Stuttgart maçı sonrası sol dizinden sakatlık yaşadığı açıklanan Victor Osimhen'in başarılı bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun günlük değerlendirmelerle takip edileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında evine Amed Sportif Faaliyetler'i ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma öncesi değerlendirmeler yaptı.