TFF Futbol Gelişim Direktörlüğüne Emrah Bayraktar getirildi
Emrah Bayraktar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü olarak atandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.10.2024 19:33
TFF'den yapılan açıklamaya göre kariyeri boyunca Beşiktaş, Galatasaray, Adanaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Siirtspor, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi pek çok kulüpte futbol A takım direktör yardımcılığı, altyapı koordinatörlüğü, sportif direktörlük, teknik direktörlük ve yardımcı antrenörlük görevlerini yürüten Bayraktar, Futbol Gelişim Direktörlüğüne getirildi.
DİĞER HABERLER
-
İspanya LaLiga ekiplerinden Getafe, Real Madrid'in eski yıldızı Dani Carvajal'i kadrosuna kattı. Serbest oyuncu statüsündeki tecrübeli sağ bek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı açıklandı. -
Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off 1’inci Turu rövanşında deplasmanda Slovenya’ya 2-0 mağlup oldu. -
F.Bahçe'de 2 ayrılık 1 transfer! -
FIFA kokartlı hakemlerden Cihan Aydın UEFA Gençlik Ligi'nde, Kadir Sağlam ise UEFA Regions Cup müsabakalarında görevlendirildi.