Transferde dev rekabet! Beşiktaş ve Fenerbahçe...
Ocak transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İtalyan basını, boğazın iki devinin Kosovalı stoperi kadrosuna katmak istediğini iddia etti. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.11.2025 - 14:21
- Güncelleme Tarihi: 28.11.2025 - 15:09
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, savunma hattı için aynı isme yöneldi. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport'un haberine göre, Napoli'nin Kosovalı savunma oyuncusu Amir Rrahmani, sözleşme yenileme görüşmelerinde kulübüyle anlaşma sağlayamadı.
Bu gelişmenin ardından hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın oyuncunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi. İtalyan basınına göre iki Türk devi de 31 yaşındaki futbolcuyu transfer listesine dahil etti.
Haberde ayrıca Napoli yönetiminin Rrahmani'yi kadroda tutmak istediği, takımın savunma iskeletinin bozulmaması için oyuncuyla yeniden masaya oturmayı planladığı ifade edildi.
Bu sezon Napoli formasıyla 7 maçta 604 dakika süre alan deneyimli stoper, skor katkısı yapamadı. Kosovalı futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihinde sona erecek.
Rrahmani, daha önce Hellas Verona formasıyla gösterdiği performansla Serie A'da dikkatleri üzerine çekmiş, 2020 yılında Napoli'ye transfer olmuştu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Gençlerbirliği'ni Kadıköy'de 3-1 yendikleri mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Hakemlerle ilgili konuşmadıklarını dile getiren Saran, Kante ile ilgili soruyu da yanıtladı. İşte Sadettin Saran'ın açıklamaları: "13 maçımız kaldı, 13'ü de final maçı. Seçilmeden önce de seçimi kazandığımızda da söyledik. En iyi takım, en iyi hoca en iyi oyuncu bizimki. Bizim amacımız bir aile ortamı yaratıp Samandıra'daki ölü toprağını kaldıracağız dedik. Bugün takımımız mücadeleci bir takım. Transferleri de hep birlikte yaptık. Tekmeye kafa sokan bir takım, bir aile ortamı yaratacağız dedik bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Geldiğimden beri ne hakemlerle ilgili bir şey söylüyorum ne de takımımızın dışındaki konularla ilgileniyoruz. Bizim işimiz, gücümüz sahada. Biz onlara odaklıyız. Bizi ilgilendiren konu, sahamızdaki mücadelemiz." Soru: Kante'yi nasıl buldunuz? Saran: İyi buldum. -
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni mağlup ederek zirve takibi sürdürdü. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Domenico Tedesco açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe mücadelenin 8. dakikasında yaşanan pozisyon sonrası penaltı bekledi.