Corendon Alanyaspor 0-2 Fenerbahçe (MAÇ SONUCU-ÖZET)
Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 23. haftada Fenerbahçe deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler kritik maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2025 18:06
- Güncelleme Tarihi: 09.02.2025 18:29
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkardı.
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller ilk yarıda Sebastian Szymanski ve Anderson Talisca'dan geldi. Ligde galibiyet serisi yakalayan Jose Mourinho'nun öğrencileri Alanya'da da kazanma alışkanlığını sürdürdü. Ligin 17. haftasında Eyüpspor ile berabere kalan Fenerbahçe, sonrasında oynadığı Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor mücadelelerinde hanesine 3'er puan yazdırdı.
Ligde puanını 54'e yükselen sarı-lacivertliler, önümüzdeki hafta evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.
TALISCA'DAN LİGDE İLK GOL
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosunda kattığı Anderson Talisca, ligde ilk kez gol sevinci yaşadı. İlk golünü Erzurumspor FK ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında atan Brezilyalı futbolcu, ligde de Alanyaspor'a karşı fileleri havalandırdı. Talisca, 42. dakikada sol kanattan gelişen atakta Filip Kostic'in ortasına iyi yükselerek kafayla topu ağlara gönderdi. Başarılı hücum oyuncusu 19 Mayıs 2018'den sonra Süper Lig'de gol sevinci yaşadı.
SZYMANSKI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski, karşılaşmanın son anlarında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Ligde Bodrum FK, Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarında sarı kart gören Szymanski, bugün de sarı kart görerek 4. sarı kartına ulaştı. Szymanski, gelecek hafta oynanacak olan Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Alanyaspor karşısında ağları havalandıran Sebastian Szymanski, Süper Lig'de 2. golüne ulaştı.
9. KEZ KALEYİ GOLE KAPATTI
Bu sezon ligde 6. kez forma giyen kaleci İrfan Can Eğribayat, Alanyaspor'a geçit vermedi. Sarı-lacivertliler bu sezon 9 maçını gol yemeden tamamladı.
ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ DEVAM EDEMEDİ
Erzurumspor FK karşılaşmasında 3 stoper oyuncusu sakatlanan Fenerbahçe'de bugün de bir başka stoperi Çağlar Söyüncü sakatlık yaşadı. Mücadelenin 9. dakikasında girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Çağlar, maça devam edemedi. Çağlar, 12. dakikada yerini Sofyan Amrabat'a bıraktı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılan eski Başkan Aziz Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, maçın uzatma bölümünde hatalı gol yemesi sonrası ıslıklanan Ederson ile ilgili konuştu. Saran, Brezilyalı yıldızın maçın ardından takım arkadaşlarına attığı mesajı da açıkladı. -
Millî Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile berabere kaldığı maçın ardından sarı-lacivertli yönetime kongre çağrısında bulundu. İşte detaylar...