Fenerbahçe Beko'da sakatlık şoku! Dyshawn Pierre...
Euroleague’in 22. haftasında Zalgiris Kaunas ile oynanan mücadelesinde sakatlanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başarılı forveti Dyshawn Pierre’in sağ bacak hamstring kasında yırtık tespit edildiği ve tedavisine başlanıldığını açıkladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.01.2024 - 15:27
- Güncelleme Tarihi: 22.01.2024 - 15:34
Fenerbahçe'nin başarılı basketbolcusu Dyshawn Pierre, Euroleague'in 22. haftasında deplasmanda oynanan Zalgiris Kaunas müsabakasında sakatlanarak kenara gelmişti.
Kanadalı basketbolcunun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Dyshawn Pierre, 19 Ocak Cuma günü oynanan Zalgiris Kaunas karşılaşmasında sakatlık yaşamıştır. Sporcumuzun yapılan kontrollerinin ardından sağ bacak hamstring kasında yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Dyshawn Pierre'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin radarında bulunan ve teklif yaptığı iddia edilen Youssef Chermiti'nin, Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
Ara transfer döneminde yıldız santrfor transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, dev bir transfer operasyonu için kolları sıvadı. Fransız basınında yer alan haberlere göre sarı-lacivertlilerin 9 numara için hedefi, piyasa değeri 45 milyon euro değerindeki o isim. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı lacivertliler şampiyonluk yolunda tam gaz ilerlerken diğer bir yandan da takım içi operasyon ile yapılacak transferlere dair planlarını yapıyor... Peki, sezon sonu Fenerbahçe'de neler olacak? İşte ayrıntılar... -
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Sarı lacivertliler kritik maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan teknik direktör Domenico Tedesco, dev derbi öncesi takım kaptanlarından Milan Skriniar'a özel bir görev verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)