Flamengo'da Jorge Jesus sesleri! Başkan resmen açıkladı
Fenerbahçe haberi: Sarı-lacivertli ekibin sezon başında göreve getirdiği teknik direktör Jorge Jesus, şu ana kadar gösterdiği performansla taraftarlardan tam not almıştı. Tecrübeli hocanın geleceğiyle ilgili olarak sıcak bir gelişme yaşandı. Flamengo'nun başkanı Landim, Jorge Jesus'la ilgilendiklerini resmen duyurdu. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.11.2022 - 14:16
Fenerbahçe ile Süper Lig'de ve Avrupa'da harikalar yaratan Jorge Jesus, Brezilya'da yeniden gündem oldu.
Jesus'un eski takımı Flamengo'nun başkanı Landim, Portekizli teknik adamın kapısını çalabileceklerini ifade etti.
Landim, Canal do Benja adlı Youtube kanalında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Landim yaptığı konuşmada, Dorival'ın Brezilya Milli Takımı'na gitme ihtimaline karşın, Jesus'a teklif götürebileceklerini ima etti.
İşte fotomac.com.tr'den Ömer Aykut Özaşkın'ın derlediği habere; Flamengo Başkanı Landim'in o sözleri...
"Dorival Junior'ın sözleşme süresi sona eriyor. Bizim düşüncemiz onunla bir müzakereye başlatmak. Onun, gelecekte ne istediğini bilmeliyiz.
Dorival, Flamengo'nun bir hamle yapmasını beklediğini söyledi. Anlaşmak için, yıl sonunu bekleyeceğimizi biliyor.
Dorival'ın çalışmasından memnunuz ama onunla konuşmamız gerekiyor. Brezilya Milli Takımı'na gitme ihtimali var mı bilmiyorum.
"BELKİ JESUS, BELKİ BAŞKA BİRİ..."
Eğer böyle bir ihtimal varsa, kısa süre içinde karar vermesi gerekiyor. Önceliğimiz onunla yola devam etmek. Eğer olmazsa, belki Jorge Jesus, belki başka biri. Kriterlerimizi karşılayan bir teknik direktör arayacağız.
Jesus'a kızgınlığım yok. Flamengo için bu kadar önemli olan bir adama nasıl kırgınlık duyabilirim? Bizden ayrıldığında, Portekiz'e dönmeye karar vermişti. Bizimle konuştu. Dönmesinin sebebinin ailevi olduğunu söyledi.
Kendi cephesinden bakıldığında haklıydı. Flamengo'da istenen her şeyi yerine getirmişti.
Ayrılığının ardından hemen bir teknik direktör aramak zorunda kaldık ama seçimimizden pek memnun kalmadık."
Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile Haziran 2023'e dek sözleşmesi bulunuyor.
Jesus, şimdiye dek Fenerbahçe başında toplam 23 resmi müsabakaya çıktı ve 2.22'lik puan ortalaması yakaladı.
Öte yandan Jesus, Fenerbahçe başında UEFA Avrupa Ligi grubunda namağlup, 1. sırada üst tura yükselmişti.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Norveç ekibi SK Brann'a konuk olacak. Avrupa Ligi'nde ilk 24 adına yüksek öneme sahip mücadelede sarı-lacivertlilerin ilk 11'i de netleşti. İşte Domenico Tedesco'nun Brann maçı muhtemel 11'i... -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında deplasmanda Brann ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'da gündemde yer alan Alexander Sörloth ile ilgili o haber gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar... -
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında deplasmanda Brann ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele öncesi Norveç basınından karşılaşmaya dair dikkat çeken değerlendirmeler geldi. İşte tüm detaylar... -
UEFA Avrupa Ligi’nde 6. haftasında Brann, sahasında Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Norveç’in soğuk atmosferine rağmen yüksek tempolu bir mücadele vadeden maç, sarı-lacivertliler için adeta kritik bir yol ayrımı niteliğinde. İlk 24 içerisinde yer almak isteyen Fenerbahçe, bu önemli deplasmandan puan kaybı yaşamadan dönmeyi hedefliyor. Brann-Fenerbahçe karşılaşmasını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.