Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'den Genk'e 'satın alın' şartı! Mbwana Samatta...
Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak aldığı süre boyunca oldukça etkisiz kalan Mbwana Samatta'nın geleceği merak konusu. Sarı lacivertli takım Aston Villa'ya ödeyeceği bonservisi düşünürken, bir yandan Tanzanyalı forveti elden çıkartmak istiyor. Samatta'ya en ciddi talibin eski takımı Genk olduğu bilinirken, pazarlıklar sürüyor. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (FB haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.05.2021 01:27
Fenerbahçe'deki Samatta bilmecesi günden güne karmaşık bir hal alıyor. Sarı-lacivertliler, yaz transfer sezonunda Tanzanyalı golcünün bonservisi için 6 milyon Euro'nun ilk taksidini Aston Villa'ya ödeyecek.
Gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen 28 yaşındaki golcünün adı, eski takımı Genk ile anılıyor. Son olarak Genk hocası Van den Brom sorulan soru üzerine "Samatta bize yakın" mesajını verdi.
Ancak transferin şartlarıyla ilgili sıkıntılar Fenerbahçe'nin başını ağrıtacak gibi gözüküyor.
Sabah'ta yer alan habere göre; Genk şu an itibariyle Samatta'yı bonservisiyle almayı düşünmüyor. Fenerbahçe, kiralama bedeli ödeyerek 1 yıllığına oyuncuyu kadrosuna katma planı yapan Belçika ekibini, zorunlu satın almaya ikna etmeye çalışıyor.
Sarı-lacivertliler, Genoa'ya kiralanan Miha Zajc'ta olduğu gibi "Belli maçın üzerine çıkarsa zorunlu satın alma" maddesi için pazarlıklarını sürdürüyor.
Tüm bunların yanında Genk, Nijeryalı santrforu Pa ul Onuachu ve Japon kanat oyuncusu Junya Ito'yu satarsa, Samatta'nın bonservisini alarak kadroya katma ihtimalini de kenarda tutuyor. Ancak bu oyunculara henüz teklif yok.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Gençlik Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe U19, sahasında konuk ettiği Slavia Prag U19'a 3-1 mağlup oldu. -
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve maç öncesi açıklamalar yaptı.