Fenerbahçe-Denizlispor maçı öncesi Emre Belözoğlu: Rakibe göre hazırlandık
Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Belözoğlu,"Kendimizi rakibimize göre hazırladık" dedi. | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.04.2021 18:33
- Güncelleme Tarihi: 05.04.2021 18:44
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe son sırada bulunan Yukatel Denizlispor ile kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
İşte Belözoğlu'nun o sözleri:
"Bizde maçın sonucunda inşallah iyi bir skorla ayrılırsak daha iyi değerlendiririz. Oyunu iyi organize etmemiz gerekiyor. Rakibin de durumu ortada. Biz de kazanmak için oynayacağız. Büyük takımlar inişli çıkışlı grafik gösterdiğinde, aidiyet duygusu oluşturmak isterler. Bu da benim yegane görevim. Takımın motive bir şekilde geldiğini düşünüyorum. İnşallah Fenerbahçelileri memnun ederiz.
Büyük takımların en büyük gücü kendi sahasında taraftarlı olmasıdır. Bizde de bunun eksikliği var. Kendimizi rakibimize göre hazırladık. 65 gündür burada kazanamıyoruz. Oyunun her iki bölümü için de doğru çalıştığımızı düşünüyorum.
Herkes elinden geleni yapacak, 5 tane çok değerli oyuncu kullanmama şanssızlığımı var. Kaybettiğimiz maçların analizini yaparak buraya hazırlandık. Hemen hemen 13-14 takım aynı şekilde hazırlandığı için ne oynayacaklarını biliyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Sergio Conceiçao ile 1,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Conceiçao'nun Liverpool maçını tribünden takip etmesi hedefleniyor. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Devre arasında kadrosuna yıldız bir golcü katma planları yapan Fenerbahçe kısa süre önce listesine eklediği isimden beklediği haberi aldı. Transfere izin çıkması sonrası gözler devre arasına çevrildi. İşte o isim ve son gelişmeler... -
Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertli yönetimin, Göztepe maçı sonrası gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıda sert tedbirlerin gündeme geldiği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)