Papiss Cisse İstanbul'da
Son dakika haberi: Vedat Muriqi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet hattına ilk olarak Mbwana Samatta'yı transfer eden Fenerbahçe, ikinci golcüsünü de buldu. Erol Bulut'un eski öğrencisi Papiss Cisse'de karar kılan sarı-lacivertli kulüp, Senegalli golcüyü transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a getirdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.09.2020 10:56
- Güncelleme Tarihi: 30.09.2020 17:26
Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala forvet takviyesi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu! Ze Luis transferini sonuçlandıramayan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Erol Bulut'un eski öğrencisi Papiss Cisse'de karar kıldı.
İSTANBUL'DA KRİTİK GÖRÜŞME
Sarı-lacivertli kulüp, Senegalli golcüyü transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a getirirken, anlaşma sağlanması halinde 35 yaşındaki forvetle resmi sözleşme imzalanacak.
2 SEZONDA 42 GOL!
Alanyaspor'a 2018 yazında transfer olan Papiss Cisse, turuncu-yeşilli formayla 2 sezonda çıktığı 65 resmi maçta 42 kez fileleri havalandırdı. Şu anda boşta olan 35 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ise Süper Lig'de attığı 22 golle Alexander Sörloth'un ardından krallık yarışında ikinci sırayı elde etmişti.
.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin beklenen açıklamalar geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin ve Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol yıldızın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Dizindeki kıkırdak lezyonu nedeniyle ameliyat edilecek olan Asensio'nun yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kaçıracağı kritik maçlar da belli oldu. İşte Asensio'nun forma giyemeyeceği karşılaşmalar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.