"Samatta doğuştan golcü"
Aston Villa scoutu Josh Williams, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mbwana Samatta'ya övgüler yağdırdı. Williams, Tanzanyalı yıldız için “Çalışkan bir hücumcu” dedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2020 01:44
Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Mbwana Samatta için eski kulübü Aston Villa'dan dikkat çeken yorumlar geldi. İngiliz ekibinin scoutu Josh Williams, Samatta için şu sözleri sarfetti: "Uzun boylu forvet oyuncusu olmasa da çok çalışkan bir hücumcu. Genk'te her açıdan gol attı. Hem ayağı hem de kafası ile gol yapabiliyor. 4-3-3 dizilişinde merkez forvet olarak oynayabiliyor. Samatta, rakip ceza sahası içinde ve çevresinde gol atmak ve katkıda bulunmakla görevlendirildiğinde canlanan bir oyuncu. Gol yeteneği doğuştan geliyor. Fiziksel varlığı takım arkadaşlarını oyuna sokmadan önce topu etkili bir şekilde tutmasına izin veriyor."
KAP'A BİLDİRİLDİ
Uzun süren temasların ardından önceki gece İstanbul'a gelen Mbwana Samatta için dün resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe, KAP'a yaptığı bildirimde 27 yaşındaki golcünün kulübü Aston Villa ile satın alma konusunda görüşmelerin başladığı duyurdu. Öğle saatlerinde de sağlık kontrolünden geçen Tanzanyalı futbolcunun sonuçlarının iyi olduğu belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve maç öncesi açıklamalar yaptı. -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)