Fenerbahçe'de kiralıklar yine dert
Kiralık gönderilen yabancı oyuncular yeni sezonda da yönetimin başını ağrıtacak. Mathias Zanka'nın takımı Fortuna Düsseldorf, Bundesliga'dan düşerken, Michael Frey'in forma giydiği Nürnberg ise Bundesliga 2'den düşmemek için play-out oynayacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.06.2020 01:25
Nürnberg eğer Bundesliga'ya yükselseydi; Frey için 3.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu maddesi devreye girecekti. Zanka da takımı düşünce piyasa yapamadı. Zanka ve Frey'in Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi var.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Göztepe'ye son bölümde yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Dirk Kuyt, 2-1 kaybedilen Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. -
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için orta saha operasyonu başladı. Sarı-lacivertli yönetimin, Guendouzi ve Kante ikilisinin yerine alternatif oluşturmak ve orta sahayı güçlendirmek amacıyla iki transfer üzerinde durduğu öğrenildi. İşte gündemdeki isimler ve transfer planının detayları... -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe evinde Göztepe'yi ağırladı. Konuk ekip karşılaşmanın son dakikalarında attığı gollerle 2-1 galip gelmeyi başardı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte detaylar... (FB spor haberi)