Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye müjdeli haber!
Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak İngiliz ekibi Derby County'e transfer olacağı konuşulan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. NEC Nijmegen'den transfer edilen Ferdi'nin eski kulübü, stadyum kirasını ödemeyemediği için transfer taksidini acil olarak talep etmiş ve konuyu FIFA'ya taşmıştı. Kulübün bağlı olduğu belediyenin, corona virüsü salgını nedeniyle stadyum kirasını ertelediği öğrenildi. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.04.2020 - 11:21
Mali sıkıntı yaşayan ve stadyum kirasını ödemekte sıkıntı çeken NEC Nijmegen Kulübü'ne belediyeden iyi haber geldi. Nijmegen'in de içinde yer aldığı bölgenin gazetesi Gelderlander'in haberine göre kulüp bir süredir mali sıkıntı içerisinde bulunuyor ve Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinden kaynaklanan 700 bin euroluk ödemeyi henüz alabilmiş değiller.
Kulübün kullandığı stadyum için 550 bin euroluk yıllık kira bedelini ödemekte sıkıtı çektiği bildirildi. Milliyet'in haberine göre, sarı-lacivertlilerden beklenen ödemenin de gelmemesiyle ödemede çekilen bu sıkıntı, corona virüs yüzünden şimdilik rafa kalktı. Nijmegen belediyesi, corona süreci yüzünden kulübün nisan içerisinde yapması gereken ödemeyi ağustosa erteledi.
NEC Nijmegen Sportif Direktörü Wilco van Schaik konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Nijmegen belediyesine çok müteşekkiriz" dedi. Schaik geçtiğimiz hafta da Ferdi Kadıoğlu transferiyle ilgili bir açıklama yapmış ve "10 aydır ödeme bekliyoruz. FIFA şimdi kararını verdi ve Fenerbahçe'nin ödemeyi gerçekleştirmesini bekleyeceğiz. Bu miktarın ödenmemesi finansal olarak bizi çok zorladı. Bu meblağ kaynak için bize çok yardımcı olacak" demişti.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin bir süredir gündeminde yer alan Sırp golcü Aleksandar Mitrovic'in kulübünden ayrılma ihtimali kuvvetlendi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Jose Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışı devam eden Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin başarılı teknik adam Ange Postecoglou'nun listesine aldığı iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertlilerde gündeme gelen isimlerden biri de Sebastian Hoeness olmuştu. Alman çalıştırıcı, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. Sarı lacivertlilerde yeni transferler listeye eklenirken Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ognjen Mimovic, Bartuğ Elmaz, Levent Mercan, Mert Hakan Yandaş ve Cengiz Ünder kadroya yazılmadı.