Fenerbahçe'nin yeni transferi Muriç: Tarihe adımı yazdıracağım
Hazırlık maçlarında attığı gollerle güvenoyu alan Vedat Muriç, Fenerbahçe Dergisi'ne konuştu. Kosovalı oyuncu, zor bir transfer süreci olmasına rağmen karar vermesinin kendisi için çok kolay olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin en büyük camiası olduğunu herkes söylüyor ama içeri girdikten sonra o hissiyat 100 misline, bin misline çıkıyor.'' diye konuştu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.08.2019 08:01
Hazırlık maçlarında attığı gollerle güvenoyu alan Vedat Muriç, Fenerbahçe Dergisi'ne konuştu. Kosovalı oyuncu, zor bir transfer süreci olmasına rağmen karar vermesinin kendisi için çok kolay olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin en büyük camiası olduğunu herkes söylüyor ama içeri girdikten sonra o hissiyat 100 misline, bin misline çıkıyor.
Fenerbahçe tarihine adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum. İnşallah iyi bir başlangıç yapıp kariyerimin sonuna kadar Fenerbahçe'de kalmak istiyorum" dedi. Taraftara da seslenen 25 yaşındaki forvet, "Taraftarımız diğer takımların taraftarları gibi 2 mağlubiyetten sonra takıma küsmedi, farkını gösterdi. Biz de onlara özlediğimiz güzel günleri yaşatmak ve Fenerbahçe'yi layık olduğu şampiyonluklara taşımak istiyoruz. Yani son sözüm 'Fenerbahçe geliyor." ifadelerini kullandı.
Çok inatçı biriyimdir. * Futbola annemin teşvikiyle yöneldim. Dedem Fenerbahçeliydi. Onun sayesinde de Fenerbahçeli oldum. * Çocukken Sırplar'ın baskısıyla evimizi terk ettik. Annem yemek istediğimizde soğan ekmek verirdi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve maç öncesi açıklamalar yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.