Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım oyuna devam edemedi
Almanya'da düzenlenen Audi Cup'ın ilk maçında Almanya devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin formda ismi Hasan Ali Kaldırım, mücadelenin 24. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.07.2019 - 21:59
- Güncelleme Tarihi: 30.07.2019 - 23:13
Almanya'da düzenlenen ve Bayern Münih, Real Madrid ve Tottenham gibi devlerle Audi Cup'ta mücadele eden Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Turnuvanın ilk maçında Bayern Münih ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım, 24. dakikada sakatlanarak yerini Nabil Dirar'a bıraktı.
Öte yandan Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Gnabry'de aynı dakikada sakatlanarak sahayı terk etti.
DİĞER HABERLER
-
Brezilya'nın yeni starı Fenerbahçe'ye! -
Real Madrid'in mabedi Santiago Bernabeu'da oynanan NFL karşılaşmasında tanıdık bir isimlerde yer aldı. Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Marco Asensio da maçı takip eden isimler arasındaydı. -
Ocak ayı transfer dönemi çalışmalarına start veren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler şekillenmeye başladı. Domenico Tedesco'nun yönetime sunduğu raporda 3 oyuncu ön plana çıktı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de ara transfer harekatı dört bir koldan devam ediyor. Orta saha bölgesine takviye yapacak olan sarı lacivertliler, teknik direktör Domenico Tedesco'nun istediği o yıldız için devreye girmeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)