Şampiyon M. City kapanışı farklı yaptı! Manchester City 5-0 Everton (MAÇ SONUCU-ÖZET)
İngiltere Premier Lig'in 38. ve son haftasında şampiyon Manchester City sahasında Everton'u konuk etti. Mücadeleyi Manchester temsilcisi 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.05.2021 - 20:42
- Güncelleme Tarihi: 23.05.2021 - 20:50
İngiltere Premier Lig'in 38. ve son hafta maçında Manchester City ile Everton kozlarını paylaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 5-0 üstünlüğüyle sona erdi.
M. City'e galibiyeti getiren golleri 11. dakikada De Bruyne, 14'te Gabriel Jesus, 53. dakikada Foden, 71. ve 76. dakikalarda ise Sergio Agüero kaydetti. Ayrıca konuk ekipte 36. dakikada Sigurdsson penaltı atışından yararlanamadı.
Bu sonuçla birlikte Manchester City sezonu 86 puanla şampiyon olarak tamamladı. Everton ise 59 puanla 10. sırada bitirdi.
DİĞER HABERLER
-
Arjantinli yıldız orta saha Rodrigo de Paul MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzaladı. -
Fransa Ligue 1 ekiplerinden AS Monaco, Barcelona'dan Ansu Fati'yi satın alma opsiyonuyla kiraladı. -
ABD Başkanı Donald Trump, 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekiminin Washington'daki Kennedy Center'da gerçekleştirileceğini duyurdu. -
Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Okhdood, son olarak Göztepe forması giyen Koray Günter ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.