İngiltere Premier Lig'de flaş seyirci kararı!
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 17 Mayıs'tan itibaren spor müsabakalarına seyirci alınacağını açıkladı. Boris ayrıca tribünlerde maksimum 10 bin kişi olacağını da söyledi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.02.2021 20:34
Corona virüsüne karşı üretilen aşıların ardından doğan umut ışığı, spora da yanısımaya başladı. Corona virüsünün bir dönem pik yaptığı İngiltere'de spor müsabakalarına seyirci alınmasıyla ilgili haber heyecan yarattı.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yaptığı açıklamada ülkede corona virüsü kısıtlamalarının yumuşatılacağını duyururken, spor müsabakalarının da 17 Mayıs'tan itibaren seyircili oynanacağını ifade etti.
Johnson yaptığı açıklamada, spor müsabakalarında tribünlere alınacak seyirci sayısının 10 bin kişiyle sınırlı olacağını sözlerine ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Real Madrid forması giyen milli yıldız Arda Güler, Elche ağlarına kendi yarı sahasından gönderdiği gol ile dünya spor basınında gündeme oturdu. 21 yaşındaki yetenekli futbolcunun tarihi golü "her neslin bir kere görebileceği türden bir gol" olarak nitelendirildi. İşte o ifadeler... -
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, sarı-kırmızılılara geliyor derken son kararını verdi. Transferdeki bu sürpriz gelişmeyi İtalyanlar duyurdu. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri hava limanında çiçeklerle karşılandı. -
Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Dusan Tadic ile Youssef En-Nesyri, Asya AFC Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda birbirlerine rakip oldular. Al Ittihad ile Al Wahda'nın karşılaştığı maçta kazananı 120+10'daki penaltı belirledi.