Getafe Enes Ünal transferini açıkladı
La Liga ekiplerinden Getafe, milli futbolcu Enes Ünal'ı kadrosuna kattığını açıkladı. 23 yaşındaki golcü, yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.08.2020 - 21:42
- Güncelleme Tarihi: 12.08.2020 - 23:01
İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Getafe, milli futbolcu Enes Ünal'ı renklerine bağladı.
İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.
Kulübün sosyal medya hesabından golcü futbolcunun İspanyolca mesajı da taraftarlarla paylaşıldı.
Geçen sezon Villarreal'in Real Valladolid'e kiraladığı Enes Ünal, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 8 gol attı.
Bursaspor'dan 2015 yılında Manchester City'ye transfer olan milli futbolcu, Avrupa'da Belçika'nın Genk, Hollanda'nın NAC Breda ve Twente, İspanya'nın da Villarreal, Levante ve Real Valladolid takımlarında forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Manchester United, sahasında konuk ettiği Burnley'i 3-2 mağlup etti. -
ABD Başkanı Donald Trump, 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekiminin Washington'daki Kennedy Center'da gerçekleştirileceğini duyurdu. -
Fenerbahçe'den Al Hilal'e transfer olan Yusuf Akçiçek, Al Hilal formasıyla çıktığı ilk Asya Şampiyonlar Ligi Elite maçında uzak mesafeden klas bir gol attı ancak bu gol VAR kararıyla iptal edildi. -
Liverpool Everton maçı, Premier Lig tutkunlarının merakla beklediği derbi heyecanını bir kez daha yaşatacak. Liverpool Everton maçı, 20 Eylül 2025 Cumartesi günü futbolseverlerle buluşacak. Liverpool Everton maçı saat kaçta, hangi kanalda soruları, maç günü yaklaştıkça gündemdeki yerini koruyor. Peki, Liverpool - Everton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar!