Douglas Costa'dan Ronaldo'ya taş! "Takımın en güçlüsü Dybala"
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Brezilyalı oyuncu Douglas Costa, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, "Takımın en güçlü ismi Paulo Dybala" ifadelerini kullandı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.04.2020 13:52
- Güncelleme Tarihi: 22.04.2020 16:28
Corona virüsü nedeniyle ülkesi Brezilya'da karantinada olan Juventus'un orta saha oyuncusu Douglas Costa, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun hoşuna gitmeyecek bir açıklamaya imzasını attı. Instagram'da yapılan bir canlı yayına katılan Costa, "Bir an önce İtalya'ya dönmek istiyorum. Burada futbolsuz ne yapılır bilmiyorum" dedi.
Takım arkadaşlarına dair gelen soru üzerine ise Brezilyalı yıldız, "En güçlü takım arkadaşım Dybala" yanıtını verdi.
RONALDO DÖNMEYİ REDDETTİ
Bilindiği gibi İtalya'da liglerin haziranda başlaması ihtimaline karşılık takımlar yabancı oyuncularını 14 günlük karantina sürecini geçirmeleri için ülkeye davet etmişlerdi. Ancak Portekiz'de bulunan Ronaldo'nun, Serie A'nın başlaması için net bir tarih verilinceye kadar İtalya'ya dönmek istemediği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. -
İspanya La Liga 11. hafta mücadelesinde Real Madrid deplasmanda konuğu olduğu Racing Santander'i 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada milli yıldız Arda Güler de şık bir asist yaptı... -
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
İspanya Kral Kupası'nda bugün oynanması planlanan 24 karşılaşma, Toledo kenti yakınlarında meydana gelen tren kazası nedeniyle ertelendi.