Beşiktaş'ta dev operasyon! 8 isimle yollar ayrılıyor
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'de son iki maçından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta kazan kaynıyor. Ligin 29. haftasında oynanacak Galatasaray derbisiyle yeniden çıkışa geçmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, tam 8 futbolcusuyla yollarını ayırmayı planlıyor. İşte o isimler... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.03.2025 - 14:47
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında, 9 kişi kalan TÜMOSAN Konyaspor'a karşı alınan yenilgi Beşiktaş camiasında büyük hayal kırıklığı yarattı.
Başkan Serdal Adalı, karşılaşma sonrası futbolcularla bir toplantı gerçekleştirerek, takımın gösterdiği performanstan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
"BÖYLE BİR MAĞLUBİYET KABUL EDİLEMEZ"
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Adalı, "Kulüp olarak maddi ve manevi tüm imkanları seferber ettik. Taraftarlarımızın desteğini boşa çıkaramayız. Yenilgiler olur ancak 9 kişi kalan bir rakip karşısında böyle bir oyun kabul edilemez" ifadelerini kullandı.
SOLSKJAER DERBİ SONRASINI İŞARET ETTİ
Teknik direktör Solskjaer ile de özel bir görüşme gerçekleştiren Adalı, takımın son durumu hakkında detaylı bir rapor istedi.
Solskjaer ise takımdaki değişiklikleri belirlemek için Galatasaray derbisinin önemli bir test olacağını vurguladı.
"Kafamızda bazı isimler var ancak kesin karar için derbiyi beklemeliyiz" diyen Norveçli çalıştırıcı, performansa göre ayrılacak ve kalacak oyuncuların netleşeceğini belirtti.
AYRILACAK OYUNCULAR LİSTEDE
Haberin detaylarına göre, Beşiktaş'ta yolların ayrılmasının planlandığı 8 futbolcu bulunuyor.
Ayrılma ihtimali yüksek olan isimler arasında Alex Oxlade-Chamberlain, Ernest Muci, Ciro Immobile, Onur Bulut, Gabriel Paulista, Salih Uçan, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Joao Mario yer alıyor.
Yönetim, Galatasaray maçının ardından Solskjaer'in raporuna göre nihai kararlarını alacak.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in iki dev takımı Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İki takımın da yaz transfer dönemi için Fenerbahçe'nin eski yıldızını gündemine aldığı belirtildi. Konuya dair flaş gelişmeyi ise Alman medyası duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Beşiktaş ve Fenerbahçe için Afrika basınından dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. Her iki takımın da Hollanda'da kariyerini sürdüren o sol bek oyuncusunun durumunu yakından takip ettiği öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş Fenerbahçe haberleri (BJK FB SPOR HABERİ) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 28 Şubat Cumartesi günü Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. -
Trendyol Süper Lig devlerinden Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer takviyeleri doğrultusunda Japon sol kanat oyuncusu Kaoru Mitoma'yı kadrosuna katmayı hedefliyor. İşte transferin detayları...