Son dakika: Samet Aybaba'dan 27 milyon lira yanıtı: Hasan Arat yalan söylüyor
Son dakika haberleri... Hasan Arat'ın 27 milyon liralık sözleşme talep ettiği ifade ettiği Samet Aybaba'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.11.2024 15:43
- Güncelleme Tarihi: 30.11.2024 15:45
Hasan Arat, Samet Aybaba'nın basın toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Arat, Aybaba'nın komisyon sözlerine cevaben, Samet Aybaba'nın kulüpten 27 milyon liralık bir sözleşme talep ettiğini kaydetti. Aybaba da bu sözler karşısında sessiz kalmadı.
"HASAN ARAT YALAN SÖYLÜYOR"
TRT Spor'a konuşan Aybaba, "Anlatılanlar doğru değil. Başkan "sen doğru düzgün para almıyorsun, üzülüyorum bu duruma sana sözleşme hazırlayalım, Hüseyin'le hallet" dedi. Sözleşmeyi kulüp profesyonelleri hazırladı. O bir taslak. Ben de gördüğünüz gibi imza dahi atmadım. Başkan açıkça yalan söylüyor." dedi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Çorum FK'nın transfer listesinde yer alan Pierre-Emerick Aubameyang için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Fransız basını, tecrübeli golcünün bonservis bedelini açıkladı. İşte detaylar... -
Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı'nın önümüzdeki sezon EuroLeague'de mücadele edeceği duyuruldu. -
Yeni sezon öncesi yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, İlhan Fakılı transferinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlıların Clermont ile görüşmeleri tamamlarken, Pisa forması giyen genç orta saha İsak Vural'ı da transfer listesine aldığı öne sürüldü. -
Beşiktaş için Fransız basınından dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlıların uzun süredir gündeminde yer alan Fransız sol bek Kassoum Ouattara ile anlaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...(BJK spor haberi)