Beşiktaş İstanbulspor hazırlıklarını tamamladı!
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar bu mücadelenin hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2024 - 18:51
Beşiktaş, Süper Lig'in 27'nci haftasında yarın deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik direktör Fernando Santos'un yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.
Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 27'nci haftasında, yarın saat 19.00'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda İstanbulspor ile karşılaşacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde 14 Ağustos Perşembe günü St. Patrick's ile sahasında oynayacağı 3. eleme turu rövanş maçının hazırlıklarına günün ikinci antrenmanıyla devam etti. -
Beşiktaş'ta kanat transferinde çalışmalar devam ediyor. Sancho'dan olumlu geri dönüş alamayan yönetim bu noktada B planını hazır tutuyor. İşte ayrıntılar... -
UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanşında 14 Ağustos Perşembe günü St. Patrick's ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakanın biletlerini pazar günü satışa çıkaracak. -
Beşiktaş'tan taraftarlarını heyecanlandıracak bir hamle geldi. Siyah beyazlılar kanat transferi için gündemine Manchester United'ın yıldız ismi Jadon Sancho için yeniden harekete geçti.