BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Ceyhun Kazancı'dan transfer açıklaması! Tam 7 futbolcu..
Son dakika Beşiktaş haberleri: Siyah-beyazlılarda sportif direktör Ceyhan Kazancı'dan transfere dair dikkat çeken açıklamalar geldi. Adı bir süredir Beşiktaş ile anılan Coutinho, Zajc, Kuzyaev, Amartey, Jean Onana, Halil Dervişoğlu, Yusuf Yazıcı ve Tayfur Bingöl hakkında Kazancı'dan dikkat çeken sözler geldi. İşte detaylar... BJK SPOR HABERLERİ
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2023 20:02
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, NTV Spor'a siyah beyazlı takımdaki transfer gelişmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
İşte Ceyhun Kazancı'nın adları Beşiktaş ile anılan Coutinho, Zajc, Kuzyaev, Amartey, Jean Onana, Halil Dervişoğlu, Yusuf Yazıcı ve Tayfur Bingöl ile ilgili açıklamalar.
Coutinho olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon Euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız.
Miha Zajc transfer listemizde yok.
Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde 2 oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz
Jean Onana için kulübü Lens'e kiralama teklifinde bulunduk. Fakat Lens, Onana'yı bonservisi ile vermek istedi. Şu an bu transferi durdurduk.
Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford 2 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Biz bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bir sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif ettik, kabul etmediler. Şu an Halil için beklemeye geçtik.
Yusuf Yazıcı gündemimizde yok. Tayfur Bingöl için Alanyaspor 1 milyon Euro istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Eğer bonservis bedeli düşerse tekrar görüşürüz.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ezeli rakiplerin, o yıldızın transferi için karşı karşıya geldikleri belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi) -
Beşiktaş, Crystal Palace maçında sakatlanarak oyun dışında kalan Fabio Miretti hakkında açıklama yayınladı. -
UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Crystal Palace ile 2-2 berabere kalarak 3 maçta 7 puan toplamış oldu. Fotomaç gazetesi yazarları, siyah-beyazlıların bu performansını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. -
Beşiktaş'ın son dönemdeki en formda oyuncularından Junior Olaitan hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Crystal Palace’ı da boş geçmeyen ve Avrupa arenasında 6 gole etki eden 24 yaşındaki orta sahayı, İngiliz ve Alman kulüpleri takibe aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)