BEŞİKTAŞ HABERLERİ | Rıdvan Yılmaz Avrupa yolcusu!
Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ta iyi bir çıkış yakalayan Rıdvan Yılmaz Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Son olarak Almanya basınında yer alan iddiaya göre VfB Stuttgart milli sol bek oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. İşte transfer gelişmesinin detayları... (aspor.com.tr / DIŞ HABERLER)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.04.2022 14:52
Beşiktaş'ta genç sol bek Rıdvan Yılmaz'ın talipleri artıyor.
Fussball Transfers adlı sitede yer alan habere göre, Bundesliga ekibi VfB Stuttgart milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyor.
Borna Sosa'nın takımdan ayrılması üzerine yerini doldurmak isteyen Almanya temsilcisi, genç sol bekin transferini bir an önce bitirmek istiyor.
Siyah-beyazlılarla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan Yılmaz geçmişte yaptığı açıklamalarda Avrupa'da oynamak isteğini dile getirmişti.
Milli sol bek altyapısından yetiştiği Beşiktaş'ta bu sezon 30 maça çıkarken, 3 gol 4 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı.
DİĞER HABERLER
-
Sabah Spor yazarları Gürcan Bilgiç ve Fatih Doğan, Trendyol Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi sorulan sorulara yanıt vererek dev maçı değerlendirdi. -
Beşiktaş'ta, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Başkan Serdal Serdal Adalı, dev maçta galibiyet halinde dağıtılacak primin miktarını kaptan Orkun Kökçü'ye bıraktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Tüpraş ile üç sezonluk yeni stadyum isim hakkı ve reklam sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaşlı futbolcu Orkun Kökçü çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli yıldız, 2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan Kosova maçı ve pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. (BJK spor haberi)