BEŞİKTAŞ HABERLERİ | Rıdvan Yılmaz Avrupa yolcusu!
Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ta iyi bir çıkış yakalayan Rıdvan Yılmaz Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Son olarak Almanya basınında yer alan iddiaya göre VfB Stuttgart milli sol bek oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. İşte transfer gelişmesinin detayları... (aspor.com.tr / DIŞ HABERLER)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.04.2022 - 14:52
Beşiktaş'ta genç sol bek Rıdvan Yılmaz'ın talipleri artıyor.
Fussball Transfers adlı sitede yer alan habere göre, Bundesliga ekibi VfB Stuttgart milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyor.
Borna Sosa'nın takımdan ayrılması üzerine yerini doldurmak isteyen Almanya temsilcisi, genç sol bekin transferini bir an önce bitirmek istiyor.
Siyah-beyazlılarla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan Yılmaz geçmişte yaptığı açıklamalarda Avrupa'da oynamak isteğini dile getirmişti.
Milli sol bek altyapısından yetiştiği Beşiktaş'ta bu sezon 30 maça çıkarken, 3 gol 4 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı.
DİĞER HABERLER
-
Ocak ayında yapacağı eklemeler ile kötü gidişatı durdurmayı planlayan Beşiktaş’ın Saint Etienne forması giyen sol kanat oyuncusu Zuriko Davitashvili'nin transferi için yeniden hamle yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Ricardo Quaresma, Türk futbolu hakkında değerlendirme yaptı. -
Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın transferine onay verdiği Cezayirli sol bek Jaouen Hadjam için Young Boys 8 milyon Euro istedi. Hadjam’ın menajeri ile görüşmeler devam ediyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)