BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Kartal'da 3 isim yolcu! Valerien Ismael raporu verdi
Beşiktaş haberleri | Siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör Valerien Ismael'in gözüne giremeyen isimler belli oldu. Fransız teknik adamın 3 ismin biletini kestiği ifade edildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.04.2022 - 11:17
Süper Lig'de bu sezon yapılan flaş transferlere rağmen istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, kadroda revizyona gidiyor.
Fotomaç'ın haberine göre; Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael'i takımın başına getiren siyah-beyazlılarda sezon sonunda kimlerle yolların ayrılacağı konusu da netlik kazanmaya başladı.
Buna göre Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında bir performans gösteren Gökhan Töre, Mehmet Topal ve Oğuzhan Özyakup'la yola devam edilmemesi bekleniyor.
Fransız çalıştırıcı Ismael, yönetimle yaptığı son görüşmede 3 oyuncu ile de sözleşme yenilenmesini istemediğini açıkça ifade etti.
Gökhan Töre bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 12 lig maçında skor ve asist üretemedi.
Uzun süreli sakatlığı bulunan Mehmet Topal 7 lig müsabakasında görev yaptı, Oğuzhan Özyakup ise 13 Süper Lig karşılaşmasında 1 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Kulübü, 123. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 4 Mart Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Çaykur Rizespor maçında anlamlı bir bağış kampanyasına imza atacak. -
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül, karşılaşmayı çarpıcı ifadelerle değerlendirirken, siyah-beyazlıların performansını övdü. İşte o yazı... (BJK spor haberi) -
Sezon sonunda kaleye mutlaka bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş, listesine Manchester United forması giyen milli eldiven Altay Bayındır'ı almıştı. Transfer görüşmelerinde son durum ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Kartal, yaptığı takviyeler sonrası bu sezon ilk defa üst üste 3 maçını kazandı. Alınan sonuçlar ve pozitif futbol siyah-beyazlılara umut aşıladı