Beşiktaş için 'feda' dedi
Beşiktaş'tan 1.5 milyon euro isteyen tecrübeli stoper Welinton, siyah-beyazlı kulüpte oynamak için Ahmet Nur Çebi yönetiminin kendisine sunduğu senelik 850 bin euro’yu kabul etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.08.2020 - 06:40
Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın alınmasını ısrarla istediği Welinton'u istediği rakama ikna etmeyi başardı. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu kısa süre önce yapılan görüşmede, "Devre arasında F.Bahçe beni istemiş, senelik de 1.5 milyon euro önermişti" diyerek Beşiktaş'ın yaptığı 650 bin euro'luk teklifi reddetmişti.
Ancak siyah-beyazlılar Welington konusunda çok fazla açılmadı. Brezilyalı oyuncuya 200 bin euro daha zam yaptı ve 850 bin euro'ya işi bitirdi. Welinton'un da çok daha fazla şansı kalmadığı için Beşiktaş'a 'evet' dediği ifade edildi.
Siyah-beyazlılar, aynı bölgede görev yapan Enzo Roco ve Isimat Mirin ile yollarını ayırmak için; hem oyuncular hem de menajerleriyle iki gündür görüşmelerini devam ettiriyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'tan maç devam ederken hakeme tepki! -
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda oynanan yılın son derbisinde Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yendi. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş bu pozisyonda penaltı bekledi! -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olan ve maçı 2-1 kazanan Beşiktaş'ta Orkun Kökçü ve Salih Uçan, maç sonrası duygularını aktardı.