Beşiktaş'a Almanya'dan sağ bek! Burak Can Çamoğlu...
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a sürpriz bir transfer önerisi geldi. Menajerler, siyah-beyazlılara Bundesliga 2 takımlarından Karlsruhe ile sözleşmesi biten Burak Can Çamoğlu'nu önerdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.08.2020 - 19:27
Caner Erkin'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından bu pozisyon için Aytemiz Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala'yı transfer eden Kartal, Gökhan Gönül'ün ayrılığın ardından ise sağ bek arayışlarını sürdürüyor. Listesinde birçok isim olan Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi.
KARTAL'A BURAK CAN ÇAMOĞLU ÖNERİSİ!
Ajansspor'un haberine göre, siyah beyazlılara Bundesliga 2 ekibi Karlsruhe ile sözleşmesi sona eren Burak Can Çamoğlu menajerler tarafından önerildi.
Siyah beyazlı yetkililer, Burak Can'ın menajeri ile önümüzdeki günlerde görüşecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından transferde hareketlilik başladı. Siyah beyazlılar bu defa gündemine Lokomotiv Moskova forması giyen Batrakov'u aldı. İşte son gelişmeler... BJK SPOR HABERLERİ -
Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında RAMS Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş, salon antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, sağ bek bölgesini güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılarda doğrultuda son olarak listeye Gökhan Sazdağı eklendi. İşte detaylar... -
Beşiktaş, sağ kanat için Cerny hamlesi yaparken şimdi de sol tarafa dünya yıldızını getirmek istiyor. Siyah beyazlılar bu noktada Mane için girişimde bulunacak.