Son dakika: Al Nassr Maicon'un bonservisini Galatasaray'dan aldı!
Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Suudi Arabistan ekibi AL Nasr, Maicon'un bonservisini Galatasaray'dan aldıklarını açıkladı. Arap kulübüyle olan 1.5 yıllık kiralık sözleşmesi sona eren Brezilyalı stoper, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.07.2020 - 19:41
- Güncelleme Tarihi: 30.07.2020 - 20:10
Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Maicon'un bonservisini Galatasaray'dan aldı.
Al Nassr yöneticisi Abdulaziz Ahmed Baghlaf, yaptığı paylaşımda, "Maicon'un sözleşmesi uzatıldı ve bonservisi bizde. Şükürler olsun. Güveniniz için hepinize teşekkürler. Maicon, Riyad'a doğru yola çıktı." dedi. Transferin detaylarının daha sonra açıklanacağı ve oyuncunun özel uçakla Suudi Arabistan'a geleceğini açıklandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Jota Silva maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta El Bilal Toure maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, 2-0 Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlanan Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.